Vespre de Vinils. (FirArtístic)2016

Dissabte dia 9 d’abril de 2016 a les 21:00 hores a la Sala Multifuncional de Ciutadella, dins la fira cultural “FirArtístic”, presentam “Vespre de vinils”.

Una gran festa per rememorar la millor música dels anys 60, 70 i 80 i alguna cosa dels 90. Escoltarem la millor música dels vinils que sonaven aquestes quatre dècades amb en Toni Gomila, un dels dj’s més actius a Menorca durant aquella època. Els vinils s’alternaran amb l’altra part musical de la nit, l’actuació en directe de Joe Mina, una de les veus més versàtils de Menorca. Un format nou per ballar, recordar, cantar i fer festa.

A la sala hi haurà servei de bar amb beguda i menjar a càrrec del Bar Nou Fusión. S’obren portes a les 21:00 hores. El públic podrà menjar dins un ambient de música suau, a mida que el vespre vagi passant la música anirà alternant cap diferents moments de ball i festa de les dècades que indiquem.

S’instal•laran taules i cadires, es decorarà l’espai, hi haurà un divertit photocall i convertirem la sala en una gran pista de ball i festa.

Continuar llegint
pujar