16
diumenge
gener

Avisos legals

Avisos legals de la web d'en Nan Ventura

1. Dades identificatives

Aquesta web és propietat de DAU Produccions, S.L. domiciliada a C/ Degollador, 83 1º P - 07760 - Ciutadella de Menorca (Illes Balears).

2. Política d'Enllaços

Els links o enllaços a altres pàgines web que apareixen a les pàgines de nanventura.es s'ofereixen a efectes merament informatius a l'usuari, pel que nanventura.es no es responsabilitza sobre els productes, serveis o continguts que s'oferten o suministren a les pàgines de destí ubicades en un altre domini.

3. Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Tot el material que apareix a nanventura.es pertany a DAU Produccions i està protegit pels drets de propietat intel·lectual tal i com s'estableix a la LPI. Qualsevol ús no autoritzat de forma expressa s'entendrà com a vulneració a aquests drets i podria donar lloc a les sancions pertinents. Queda, per tant, prohibida la reproducció, explotació, alteració, distribució i difussió pública dels continguts d'aquesta web sense els perceptius permisos de l'autor.

4. Protecció de Dades o Política de Tractament de Dades de Caràcter Personal

Les dades proporcionades a través de la Web són emmagatzemades en un fitxer de dades propietat de DAU Produccions que ha sigut declarat, com és perceptiu, a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Le finalitat d'aquestes dades serà exclusivament per realitzar la contractació del servei sol·licitat i per notificació posterior de promocions o serveis a l'àmbit de la pròpia empresa. En cap cas seran cedits a terceres persones o empreses, llevat de les exigides per la Llei o empreses associades o col·laboradores de DAU Produccions. Els fitxers podran ser tractats per empreses encarregades de tractaments de dades i allotjaments Web. Aquests proveedors han subscrit contracte de serveis en el que es comprometen a les mateixes condicions de tractament que imposa DAU Produccions tal com exigeix la LOPD.

Podent exercitar els seus drets ARCO (Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició) mitjançan la pròpia Web o mitjançant un correu electrònic a info@nanventura.es.

El nostre sistema utilitza Cookies. Comprovi la nostra política d'ús.

5. Jurisdicció i lleis aplicables

L'usuari accepta que la legislació aplicable al funcionament d'aquest servei és l'espanyola. Qualsevol controvèrisa sobre la interpretació o aplicació d'aquestes clàusules seran competència dels Jutges i Tribunals del domicili del consumidor. En cas de clients residents fora de l'estat espanyol els tribunals competents seran els de Menorca.

6. Responsabilitat amb esdeveniments i promocions

Nan Ventura no es fa responsable dels possibles canvis en la programació dels esdeveniments o promocions. En cas de dubte, consultar amb l'organitzador.

Nan Ventura es reserva el dret d'eliminar les publicacions que no consideri adients.

Avui a Menorca